Såpeglatt: En rekke trafikkuhell på veiene

Kombinasjonen store mengder snø og regn skapte trøbbel i trafikken fredag morgen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Nødetatene har rykket ut til en rekke trafikkuhell og kollisjoner siden natt til fredag. Som følge av mye snø og deretter regn er det meget glatt veibane mange steder.

Veitrafikksentralen advarer også mot store vannmengder mange steder.

Så langt har ikke noen av hendelsene resultert i personskader av betydning, men flere biler har måtte bli hentet av bilberging.

Dette har skjedd:

07.30, E18 Bergsenga: Bil kjørte av veien, snurret rundt. Ikke meldt om personskader, midlertidig delvis stengt veibane i sørgående retning.

06.45, Svelvikveien: Møteulykke mellom to kjøretøy. De involverte er oppegående og bevisste. Det ene kjørefeltet er helt stengt, trafikken går sakte forbi i det andre feltet.

05.47, E134 Mjøndalen
: To kjøretøy involvert i kollisjon. Trafikken går forbi ulykkesstedet. Begge førerne er sjekket av ambulanse, og dimittert. Veien gjenåpnet.

05.25, E18 Hanekleiva:
Melding om en bilist som har snurret i vegbanen og truffet autovernet. Fører skal ikke være skadd. Politiet og ambulanse er på vei til stedet. Det er dårlig vær med nedbør og glattvegbane på stedet. Trafikken går som normalt i høyre felt

23.53, E18 Kjellstad:
To biler har kollidert på påkjøringsrampen. Involverte parter er sjekket ut av helse, det er ikke behov for ytterligere helsehjelp. Hendelsesforløpet er uavklart, politiet oppretter anmeldelse på forholdet.

23.35, E18 Kjellstad:
Personbil skal ha snurret i veibanen. Politiet har ikke kommet over aktuell bil.

23.03, Rosenkrantzgata:
Personbil har kjørt ned trafikklys. Ikke meldt om personskader. Det meldes om mye snø og slaps i veibanen, ifølge politiet. Fører anmeldes etter Veitrafikklovens paragraf 3.

Powered by Labrador CMS