BOLIGMESSE: Tusenvis er vanligvis innom messen i løpet av helga.

Klart for boligmesse i Drammenshallen

- Hos oss får publikum oversikt over produktnyheter og kan gjøre mange gode messekupp.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det sier Jon Egil Kraggerud, prosjektleder i Compass Fairs som arrangerer den tradisjonsrike boligmessa. I år går det hele av stabelen førstkommende helg fra fredag til og med søndag.

Det er ingen tvil om at nordmenn elsker å pusse opp. I underkant av 100 millioner kroner ble brukt til å forbedre norske boliger i 2021.

- Skal du bygge nytt, har planer om å pusse opp eller trenger litt inspirasjon? Da bør du legge turen innom Drammenshallen til helgen, sier Kraggerud.

Han forteller at en rekke utstillere forbereder flotte stands og tar med seg fagekspertene når de skal delta på Boligmesse.

Vinn ditt nye hjem til 1,7 millioner kroner

Prosjektlederen gleder seg til trekning av delfinalist i årets store messekonkurranse.

– På søndag trekker vi én delfinalist fra messen i Drammen som blir med i hovedtrekningen av et helt hus mot slutten av året, kan Jon Egil fortelle.

Fiskarhedenvillan har i år sponset messekonkurransen med et byggesett av husmodellen Solstorm. Verdien er hele 1,7 millioner kroner og inkluderer blant annet solceller på deler av taket! Det er bare 20 delfinalister gjennom året, så sjansen for å vinne er ganske stor.

Deretter blir det quiz, og fire flotte premier til en verdi av koner 88 000,- blir delt ut i Drammenshallen. Deltakerne kan vinne både spabad, varmepumpe, alarmpakke og strømmetjenester for et helt år.

Interessante foredrag

Kjersti og Einar fra «Tid for hjem» på TV2 holder inspirasjonsforedrag. Kjersti deler erfaringer og gir eksempler på planlegging av uterom og forandringer i hjemmet. Einar snakker om fargenes betydning.

De to holder også et felles foredrag hvor de svarer på spørsmål de har samlet fra seerne gjennom flere år.

Denne helgen kan du også få tips til strømsparing og få kunnskap om planter innendørs - for bedre luftkvalitet og dekor.

Egen barnepark er åpen i messehallen hele helgen, og messekafé med både lunsj og noe godt til kaffen innbyr til en liten pause underveis.

Powered by Labrador CMS