HERSKAPELIG: Hovedhuset på gården karakteriseres av «omtanke og engasjement i hver minste detalj», ifølge megleren - har ved en nedfelt jacuzzi skjermet bak huset.
HERSKAPELIG: Hovedhuset på gården karakteriseres av «omtanke og engasjement i hver minste detalj», ifølge megleren - har ved en nedfelt jacuzzi skjermet bak huset.

Selger gård til 30 millioner: - Har hatt en del interesse

Garås Gård og hestesenter i Andorsrud er lagt ut til salg bare syv år etter at hovudhuset ble bygget.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Du skal lete lenge for å finne tilsvarende eiendom, med et tomteareal på 50 mål og bolig på nærmere 500 kvadratmeter bruksareal.

Gåras gård karakteriseres av eiendomsmegler Tegneby og Grønnerød Landbruksmegling som et småbruk, hvor man i tillegg til den relativt nyoppførte boligen (våningshuset) fra 2015 også får med en låve, stall og ridehall og utendørs ridebane «på kjøpet».

Hestehold

Eiendommen er tilrettelagt for profesjonelt hestehold, men det foreligger ingen forpliktelser for bruk eller disponering av dette, ifølge eiendomsmegler Bjørn Fosby.

Det har imidlertid vært full drift som privat oppstalling og treningsanlegg siden 2014, og gården har også hatt mange forespørsler om rideskoledrift.

- Gårdens tun er en drøm for aktive ryttere, og gir mange muligheter på alle nivå, heter det i salgsannonsen.

Dagens eier er australske Suzanne Rebecca Withers, som har drevet gården siden 2014.

Eksklusivt og topp moderne

Garås gård har historie tilbake til begynnelsen av 1900-tallet, men våningshuset på gården ble revet og nyoppført i 2015.

Her er det ikke spart på noe, og med nesten 500 kvadratmeter boltreplass over to etasjer har huset rikelig med attributter som gjør at man ikke går lei med det første. Bak husets fire vegger finner vi flere stuer, fire soverom, stort kontor, billiardhall, badstue og hjemmekino - alt gjennomført med høy standard.


Stor garasje og brosteinslagt gårdsplass er også på plass, og til tross for prisantydningen på 30 millioner, har salgsannonsen gitt god respons på den unike eiendommen siden ble lagt ut for salg i mai, ifølge megler.

- Vi har hatt en del interesse, og regner med at vi får solgt, forteller Fosby til DRM24.

Powered by Labrador CMS