BRAKERØYA: Her skal det utføres arbeider og oppgradering av stasjonen slik at det blir mulig å snu togene her fra 2023. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.

Buss for tog: Nå står togene i fire dager

Fra torsdag til mandag morgen er det stengt for togtrafikk mellom Asker og Mjøndalen/Sande.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/LIER: Dermed blir det fire dager med buss for tog for de reisende på Drammenbanen og Sørlandsbanen, melder Bane NOR. Årsaken er vedlikeholdsarbeider som ikke kan gjøres når det går tog.

I den togfrie perioden blir det blant annet utført arbeider ved stasjonsområdet, Sundhaugen, og på Brakerøya stasjon, opplyser Bane NOR.

De mest støyende arbeidene skal etter planen kun utføres i tidsrommet 0700-1900.

- Denne helgen skal vi blant annet sette ned KL-fundamenter ved Sundhaugen og utføre boring ved sykkelhotellet ved Drammen stasjon. Vi skal montere strevere og barduner på Drammen stasjon. På Brakerøya jobber vi med å oppgradere stasjonen, slik at det blir mulig å snu noen av togene der fra påsken 2023, skriver Bane NOR på sine hjemmesider.

På Skamarken skal det rives diverse anlegg tilknyttet togparkeringen. Dette er forberedelser før sommerarbeidene hvor hele dette området skal rives.

Ved kulverten på Nedre Strøm skal det fjernes en støyskjerm på spunt, og det blir pakking av spor ved Gulskogen stasjon. Det vil også være noe aktivitet ved Tangensporet.

Powered by Labrador CMS