HATTRICK: Lene Aamodt (25) banket inn tre av fire mål for Drammen og er lagets soleklare toppscorer med 18 scoringer hittil i sesongen - nummer to i eliteserien.
HATTRICK: Lene Aamodt (25) banket inn tre av fire mål for Drammen og er lagets soleklare toppscorer med 18 scoringer hittil i sesongen - nummer to i eliteserien.

Drammensjentene med viktig seier:
- Tror vi er klare for sluttspill

Drammen Bandys damer slo NTNUI i eliteoppgjøret på Marienlyst søndag. Nå håper de på avansement på veien mot NM-finalen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Med herrenes eliteserierunde avlyst søndag som følge av corona-smitte i flere av troppene, ble bandyjentene fra Drammen og motstanderen fra Trondheim noen av ytterst få lagidretter som fikk konkurrere her til lands denne søndagen.

Drammen, som tok innersvingen på samme motstander med store sifre i forrige oppgjør, tok også føringen i kampen denne gangen med 1-0 fra Andrine Høydahl (bildet) etter 12 minutter.


Bortelaget var imidlertid fast bestemt på å ikke gi noe gratis, og leverte Drammen kamp til døra. Til tross for flere reduseringer underveis var imidlertid hjemmelaget i føringen gjennom hele kampen, og vant til slutt 4-3 fortjent eller redusering fra NTNUI på 4-2 i sluttminuttene.

Dagens toppscorer ble Lene Aamodt som banket inn tre mål og ekte hattrick. Hattrick ble det forøvrig også på NTNUIs Julie Storvik, som scoret alle bortelagets mål. Dagens spiller på Drammen Bandy ble imidlertid målvakt Hanna Karense Galleberg, en like stor matchvinner med mange feberredninger (hvorav to på straffe!) av rang.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BANENS GIGANT:</span> Lene Aamodt var vanskelig å stoppe for universitetslaget fra Trondheim.</span>
BANENS GIGANT: Lene Aamodt var vanskelig å stoppe for universitetslaget fra Trondheim.

Med i det gjeve selskapet

Drammens trener Arild Aamodt forteller at det ble i jevneste laget denne gangen.

- Det ble mer spennende enn jeg hadde håpet på, men det var en viktig seier som gjør at jeg regner med vi er klare for sluttspillet, sier Aamodt.

Med seieren mot NTNUI har nemlig Drammen festet grepet om 4. plassen i serien, to poeng foran trønderne. Holder plassen inn i serieinnspurten er det duket for semifinaler i sluttspillet, hvor de antagelig får bryne seg på Ready, Stabæk og Høvik i kampen om kongepokalen.

VM, som har blitt utsatt, sørger for en spillepause i serien kommende uke frem til 18. januar.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">SEIERSJUBEL:</span> Kaptein Ruth Eline Borge og resten av jentene fra Drammen Bandy kunne juble for viktige poeng på Marienlyst.</span>
SEIERSJUBEL: Kaptein Ruth Eline Borge og resten av jentene fra Drammen Bandy kunne juble for viktige poeng på Marienlyst.

SE FLERE BILDER FRA MATCHEN:

Powered by Labrador CMS