Emma (14) tok NM-bronse med de eldre gutta

Volleyball-talentet fra Konnerud fortsetter medaljesankingen på høyt nivå.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN/KRISTIANSAND: Emma Telum fra Konnerud har i flere år gjort seg bemerket med sitt volleyball-talent, og har en rekke mesterskapsmedaljer fra både eldre nivåer og på guttelag. Til daglig spiller hun på seniornivå i IL Jardar, men er også landslagsaktuell på aldersbestemte lag med flere år eldre utøvere.

Denne helga tok hun NM-bronse med U15-gutta til IL Jardar, hvilket er klubbens beste resultat noensinne. For Telum var det tredje året på rad i U15-NM, og som vanlig var Telum sentral da laget tok seg til semifinalen i Kristansand - men røk ut etter en tøff kamp mot forhåndsfavoritt Koll. Bronsefinalen vant Telum og Jardar klart mot Hinna.

Men sesongen er enda ung, og det ligger an til flere medaljer og nye volleyballeventyr i 2024 - nå starter også snart beachvolley-sesongen - hvor Telum tok NM-gull i fjor. Her går hun i år for nye medaljer i U16-klassen, og i vinterferien var hun på landslagssamling med U17-jentene.

Først venter imidlertid flere seriekamper i 3. divisjon for damelaget til Jardar, hvor 14-åringen fra Drammen også er fast inventar.

Powered by Labrador CMS