Gulskogen med stort bruktmarked for klær

Gjentar suksessen og utvider arrangementet under den internasjonale klesbyttedagen 22. april.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: I høst inviterte kjøpesenteret til bruktsalg av klær for første gang. Det gikk over all forventning, forteller markedskoordinator Cecilie Røisli til DRM24.

Nå gjentas bedriften 22. april - på den internasjonale klesbyttedagen.

- Denne dagen arrangerer Gulskogen et stort gjenbruksmarked på senteret. Våre ansatte har ryddet i sine garderobeskap og tar med alle sine gjenbruksskatter til Gulskogen. I kjent stil, har nok mange av oss som jobber på kjøpesenter velfylte garderobeskap med mange gode «kupp» som vi har gjort opp gjennom årene, forteller Røisli.

Nesten 40 ansatte fra Gulskogen stiller opp og selger sine garderobeskatter fra kl 9.00 på lørdag. På markedet finner du skatter til både barn/dame/herregarderoben, og det stilles ut i både 1. og 2. etasje ved hovedinngangen på senteret.

- Klesskapet med alle «skattene» blir godt bevart, selv om de kanskje ikke blir like mye brukt lenger. Noe kan bli for lite, annet for stort. Utfordringen er at vi ikke klarer å kvitte oss med de fine skattene som ligger gjemt i skapet, sier Røisli.

Trendy blant småbarnsfamilier

Det er veldig trendy blant småbarnsfamilier å handle brukte klær, ikke minst til barna.

- Alle vet hvor fort ungene vokser og som oftest klarer de ikke slite ut klærne før de er for små. Forbrukerne har fått en bevist holdning til å tenke gjenbruk og på miljøet når de handler til familien. På gjenbruksmakedet til lørdag vil kundene finne flotte barneskatter til garderoben, sier Røisli.

På lørdag får Gulskogen også besøk av Fretex-Drammen som selger gjenbruks-fashion til dame og herre. Selfmade Drammen stiller dessuten med symaskiner og personell som veileder deg til selv å tilpasse og justere dine plagg.

- Vi oppfordrer alle handlende kunder til å ta med seg gjenbruksnett når de handler på senteret og ikke minst utfordrer vi kundene til å handle brukt og nytt når de skal fornye sin og familiens garderobe for våren og sommeren. Benytt gjerne kollektiv transport om det lar seg gjøre, er oppfordringen fra senteret.

Powered by Labrador CMS