Hit reiser vi i høstferien

Høstferien står for døren, og reiselysten er på topp. I år er ni av ti destinasjoner til varmere steder. London og Bangkok bytter plass på toppen som årets mest populære reisemål i høstferien

Publisert Sist oppdatert

REISE: Høstferien er et populært tidspunkt å reise til utlandet for barnefamilier, da det er den eneste skoleferien mellom sommer og jul. Mange benytter anledningen til å lade batteriene med sol og nye opplevelser før årets mørke og kalde måneder. I år er London det mest populære reisemålet, med sitt pulserende bymiljø og verdenskjente severdigheter som tiltrekker seg besøkende år etter år.

- London er en klassiker når det kommer til høstreiser. Alt finnes her – shopping, severdigheter, spennende mat og man finner noe som passer for alle, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket.

Sammenlignet med høstferien 2022 ser vi noen interessante endringer. Barcelona, Antalya og Roma har økt i popularitet, mens Amsterdam har tapt terreng, og ertsattes av solfylte Roma på topplisten. Den kanskje mest interssante nyheten er imidlertid at London har kuppet førsteplass på topplisten og dermed gått forbi Bangkok.

- Thailand har alltid vært en ferieklassiker blant nordmenn, men de siste årene har de fleste naturlig nok valgt å holde seg innenfor Europa på ferien. Det er så fint å se at nordmenn igjen reiser til vakre, eksotiske Thailand, sier Ellen Wolff Andresen.

Toppdestinasjonene for høstferien:

  1. London (2)
  2. Bangkok (1)
  3. Alicante (3)
  4. Barcelona (8)
  5. Gran Canaria (6)
  6. Mallorca (4)
  7. Antalya (Ny)
  8. Malaga (10)
  9. Roma (Ny)
  10. Kreta (9)
Powered by Labrador CMS