FARGERIKT FELLESKAP: Sokneprest Torunn Jåvold, kantor Veronika Kashina og prostiprest Eli Kristin Flåten gjør døren høy og porten vid. De ønsker alle velkommen til Tranby kirke og Liers aller første Regnbuemesse.

Kirken arrangerer regnbue-messe

- En festgudstjeneste for mangfold og inkludering.

Publisert

LIER: Den norske kirke ønsker å være inkluderende og å bygge fellesskap, og i forbindelse med mangfoldsuka inviterer Tranby kirke til Liers første Regnbuemesse – søndag 2. juni klokken 18.00.

– Vi er opptatt av mangfold – vi trenger mangfoldet, og vil gjerne bidra til å synliggjøre dette, sier prostiprest Eli Kristin Flåten, som sammen kollegene sokneprest Torunn Jåvold og kantor Veronika Kashina, ønsker hun velkommen denne sommerkvelden.

I gudstjenesten medvirker menighetens prester, diakon og kantor, samt forsangergruppe og band. Artisten Annprincess, som mange kjenner fra finaleplass i årets MGP og fra The Voice, synger.

I forbindelse med sin deltakelse i MGP, sa Annprincess i et intervju med Utrop: «Jeg vil formidle glede. Det finnes styrke i å være annerledes, og man er ikke alene».

Annprincess er fra Lier og staben i Tranby kirke synes det er gøy at hun blir med og feirer mangfoldet hos dem.

– Hun sa ja med en gang, og hun skal synge sine egne sanger, forteller Eli Kristin Flåten.

Hvorfor er det viktig å feire mangfoldet på denne måten?

– Samfunnet er lagt opp til at vi skal være A4, men det er vi jo slett ikke, sier presten videre. Vi er alle skapt forskjellig, men vi er likevel like verdifulle. Og det er nettopp det vi vil feire: Vi er ulike men like viktige, alle hører med.

Annprincess fra Lier synger egne sanger i Tranby kirke under Regnbuemessen. Hun er kjent fra blant annet The Voice og MGP.
Powered by Labrador CMS