SKAPTE LIV: En sprudlende Stella Mwangi hadde ingen problemer med å få med seg publikum.
SKAPTE LIV: En sprudlende Stella Mwangi hadde ingen problemer med å få med seg publikum.

FJELLstøtt: Stella rocket blÅkkfestivalen

- Drammeeen! Er det noe liv heeer?! «Jaaaaa» ropte en smekkfull skolegård av hoppende ungdom foran Stella Mwangi på Fjell lørdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: For til tross for småsurt vær var det ingen ting å utsette på temperaturen hos det unge publikumet på blÅkkfestivalen. Med rappkjefta Ayaz Hussain a.k.a. «Kasim Bæder» som konferansier var stemningen satt fra første stund, og en rekke imponerende lokale artister på løpende bånd. 

Men da hiphop-idolet Stella Mwangi entret scenen, formelig løftet taket på konsertarenaen seg til frekke beats og jublende ungdommer.

Hele stedet var i bevegelse når kveldens store trekkplaster dro igang superhiten «Haba Haba», og etterpå inviterte et 20-talls ungdommer med opp på scenen for å være med på dansen. 

- Det er dette jeg lever og jobber for. Jeg har storkost meg. Dette er et fantastisk arrangement, sa en svært opplagt Stella til DRM24 etter konserten.

Tidligere i uken hadde Stella og flere av de andre artistene på den nesten fem timer lange konserten deltatt i workshops med ungdom fra Fjell som en del av blÅkkfestivalen. Blant annet hadde Stella en ren jentegruppe med seg for å lære hiphop.   

LES OGSÅ: Fargerik folkefest på Fjell

Dro publikum fra hele Østlandet

Stella og rap-kometen Arif var imidlertid ikke bare interessant for ungdommen på Fjell. Mange DRM24 snakket med i løpet av festivalen hadde kommet fra hele østlandsområdet for å få med seg favorittartistene sine på gratiskonserten. 

- Vi er svært fornøyde med gjennomføringen. Artistene har vært kjempebra og ungdommen har storkost seg. Med været i bakhodet har dette blitt en større suksess enn vi hadde turt å håpe på, sier Marit Theiste Østlie fra Neon Aktivitetshus og Fjell bydel i Drammen kommune til DRM24.

Dermed er det bare å se frem til neste års blÅkkfestival på Fjell. Den er kommet for å bli!

LES OGSÅ: Hotte navn gir jernet på blÅkkfestivalen

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

Powered by Labrador CMS