Klar for finale i «Miss Norway»: - Målet er å vinne!

Donjeta Deli (23) fra Drammen skal tilbringe sommeren på høye hæler foran kamera som misse-finalist.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Å komme seg til finalen i seg selv er en drøm, men målet er jo selvsagt å vinne. Dette blir siste gang jeg melder meg på, så nå er det «all in», fortalte 23-åringen til DRM24 forrige uke.

Nå er det klart at hun og 15 andre jenter er klare for finalen i den prestisjefylte konkurransen på sensommeren. Vinneren her skal representere Norge i den internasjonale Miss Universe-konkurransen.

Etter at flere deltakere trakk seg fra semifinalene endte alle de resterende opp med å gå videre.

- Nå blir det beatycamp i juni hvor vi skal øve på finaleshowet med catwalk og sånt, men med corona-regler. I tillegg blir det flere fotoshooter, blogging og skaffe sponsorer når corona-krisen får roet seg litt, forteller 23-åringen til DRM24.

Selve finalen går av stabelen på Ibsen Scene i Oslo 8. august.

Den 23 år gamle Rundtom-jenta med røtter fra Kosovo har allerede vunnet «Miss Teen Kosovo» som 16-åring og deltatt i frøken Norge en gang tidligere.

LES OGSÅ: Donjeta (23) nærmer seg misse-drømmen

Samtidig med missekonkurransen må 23-åringen sjonglere eksamensforberedelser i studiene innen idrettspesialisering i trenerrollen.
Samtidig med missekonkurransen må 23-åringen sjonglere eksamensforberedelser i studiene innen idrettspesialisering i trenerrollen.
Powered by Labrador CMS