Etterforsker innbruddsraid

Det har vært en rekke innbrudd over hele drammensområdet i løpet av helga.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMENSOMRÅDET: Fra Sande til Modum har tyver vært på ferde i løpet av helga. Så langt har politiet undersøkt fem forhold, og det er ikke uvanlig at flere innbrudd og tyverier oppdages mandag da folk kommer tilbake på jobb.

Innbruddene og tyveriene dreier seg om både privatboliger og fra bedrifter:

Sande: Tyver har i løpet av natt til søndag vært på ferde i en bolig i Stasjonsgata. Det er ifølge politiet stjålet gamingutstyr, kamera og diverse småelektronikk. Gjerningspersonen har kommet seg inn ved å knuse et vindu, opplyser politiet.

Vikersund: Innbrudd hos bedrift i Nyhusveien natt til søndag. Gjerningspersonene har brutt seg inn på et inngjerdet område og stjålet blant annet gassflaske, musikkanlegg og mikseanlegg, opplyser politiet, som har funnet en del av tyvegodset i området. To personer knyttes til hendelsen og har fått rolle som mistenkt. Dreier seg om en mann i 40-åra og en kvinne i 30-åra. Begge anmeldes og tyvgodset blir tilbakelevert eier.

Hokksund: Tyveri fra butikk lørdag. To utenlandske kvinner samarbeidet ikke og hadde ikke legitimasjon. De hadde stjålet for cirka 10.000 kroner. Begge ble besluttet pågrepet og innsatt arrest.

Vestfossen: Innbrudd på byggeplass ved Hjortetråkket natt til lørdag. Er stjålet verktøy, mesteparten av tyvgodset ble funnet i skogen i nærheten. 

Powered by Labrador CMS