Her er gullsmed-tyvene med slegge og finlandshette

Politiet går onsdag ettermiddag ut med bilder av gjerningsmennene under sjokkbrekket på Buskerud storsenter i håp om at dette kan føre til tips i saken.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Sør-Øst politidistrikt ønsker tips etter innbruddet i butikkene Gullfunn og Aseco på Buskerud storsenter natt til mandag 15. august, uttaler politiet i en pressemelding.

- Spesielt gjelder dette observasjoner i området rundt Buskerud storsenter, og mot gamle Mjøndalsbrua i tiden fra 01:30 til 05:30, sier leder for etterforskningsseksjonen ved Drammen politistasjon Tina Berg.

Politiet ønsker også tips om observasjoner fra Merkurveien på Stenseth og Nedre Eiker kirke fra klokken 15:00 til 03:00 natt til mandag. Det var i dette området bilen som ble brukt under innbruddet ble stjålet fra kvelden før eller samme natt.

Overfor DRM24 uttaler Berg at de har mottatt tips i saken, men at de ønsker flere.

- Det er også en fordel om folk tar kontakt med oss så vi kan vurdere alle tips hvis det er noe folk går og tenker på, istedenfor at man tenker at det sikkert ikke er noe, sier Berg.

LITE Å GÅ PÅ: Dårlige overvåkingsbilder viser lite identifiserende punker utover at det etter alt å dømme er snakk om to menn. Personen på bildet bærer på det som fremstår som en rød slegge.

Tildekket og med utstyr

Bildene politiet nå frigir viser at innbruddstyvene er tildekket med det som fremstår som finlandshetter under innbruddet.

I tillegg har de med seg slegger og store poser som de trolig har samlet tyvegodset i.


Det fremstår også som en av tyvene bærer på en sort sekk.

Det er foreløpig uklart hvor store verdier tyvene har fått med seg. Aseco opplyser til DRM24 at butikken vil åpne torsdag, mens Gullfunn må holde stengt inntil videre som følge av mer omfattende og tidkrevende skader å rette opp.

Dersom noen har opplysninger som kan være relevante i saken bes disse å ta kontakt på politiets tipstelefon 992 12 068.

Powered by Labrador CMS