Krimteknikere er på plass ved adressen for åstedsundersøkelser.

Undersøker mistenkelig dødsfall ved tidligere drapsåsted

Politiet har rykket ut til adresse på Landfalløya onsdag morgen. En mann i 60-åra er funnet død - ingen er så langt pågrepet i saken.

Publisert Sist oppdatert

LANDFALLØYA: Politiet har innledet etterforskning onsdag morgen etter funn av en død person på en adresse i Nedre Kiøsteruds gate på Landfalløya.

Ifølge politiet rykket man ut til stedet klokken 07.21 etter melding om en skadet person. Klokken 08.14 melder politiet at den aktuelle personen er død.

Politiet uttaler videre at de ikke har formelt identifisert den avdøde, men ifølge etterforskningsleder Tina Berg i drammenspolitiet skal det dreie seg om det de antar er en mann i 60-åra. Ingen skal så langt være pågrepet i saken, ifølge Berg.

- Pårørerende er heller ikke varslet. Det var en person som varslet oss om funnet, men jeg vil ikke gå nærmere inn på hvem, sier Berg til DRM24.

- Mistenkelige omstendigheter på åstedet

Etterforskningslederen ønsker heller ikke å kommentere hvorvidt det er flere som er bosatt på den aktuelle adressen.

Ifølge Berg er det «omstendigheter på åstedet» som gjør at politiet oppfatter dødsfallet som mistenkelig. Kripos er foreløpig ikke koblet inn.

- Vi har nå egne krimteknikere på stedet, og vil gjennomføre vitneavhør. 

- Er det gjort funnet av våpen eller gjort andre beslag på stedet?

- Det kan jeg foreløpig verken bekrefte eller avkrefte, sier Berg.

Ifølge operasjonssentralen skal det komme en pressemelding i sakens anledning om kort tid.

Åstedet er forøvrig samme sted en kvinne i 70-åra ble funnet drept i november 2020, og en kvinne i 30-åra ble siktet for drap.

DRM24.no kommer tilbake med mer.

Powered by Labrador CMS