SMEKKFULLT: Populært diskotek på Fjell for ungdommer under 18 år.

Feiret nytt kulturhus på Fjell med «mini-blåkkfestival»

Ungdommene valfartet til Arena Fjell fredag kveld for å feste inn sitt nye kulturhus med en heidundrende konsertkveld.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Konsertene erstattet årets utgave av den årlige blÅkkfestivalen på Fjell som følge av de omfattende byggearbeidene i området.

Tidligere på dagen var det voksen-markering og mulighet for barneskoleelevene å utfolde seg, men på kvelden var turen altså kommet til ungdomsskolenelevene.

I tillegg til gratis inngang var det også gratis bevertning av både mat og drikke, før det hele ble rundet av klokken 23.00 - og en gjeng svette ungdommer kunne konstatere at dansegulvet på den nye ungdomsklubben var av et ganske annet kaliber enn den gamle.

SE FLERE BILDER FRA KVELDEN:

Og hva er vel bedre enn å innvie de nye lokalene til ungdomsklubben Neon med en mini-festival. Lokale navn som Chvnge, Ydel og Adam åpnet kvelden med hiphop-konsert, før det var duket for Neon-party med glowsticks og DJ. Så populær skulle eventen bli, at arrangørene måtte stenge dørene etter at 150 ungdommer hadde sluppet inn. I tillegg til lokale ungdommmer fra Galterud ungdomsskole kom det også en del fra resten av distriktet, til tross for at arrangementet ikke var forhåndsannonsert utover jungeltelegrafen. 
Powered by Labrador CMS