Se VIDEO og BILDER fra blÅkkfestivalen!

POPULÆR: Stella Mwangi gjorde comeback på Fjell og var det store trekkplasteret lørdag.

Folkefest på flyttefot skapte nytt liv på Fjell

Hundrevis av ungdommer, strålende sol og hotte artister sørget for en perfekt ramme rundt den sjette utgaven av blÅkkfestivalen på Fjell lørdag.

Publisert Sist oppdatert



(KLIKK PÅ VINDUET OVER FOR Å SE VIDEO!)

DRAMMEN: For første gang ble både bydelsdagen og blÅkkfestivalen flyttet ut av skolegården på Fjell, som er under renovering. 

Istedet hadde arrangørene skapt en flott arena rundt bydelshuset på Fjell med servering og stands, mens konsertområdet ble lagt til området nedenfor Neon Aktivitetshus og skapte en hyggelig atmosfære.

Hundrevis av ungdommer fra hele distriktet fant veien til Fjell i det nydelige vårværet, for å høre blant annet Stella Mwangi og rap-kometen Ezzari. 

Se bilder fra bydelsdagen og konsertene:

...

- Ungdommen trenger dette

Mwangi var strålende fornøyd med å gjøre comeback i Drammen tre år etter hun først stod på scenen under blÅkkfestivalen, og dro blant annet i gang Samsung-låten «No Games» som nå går på TV-skjermene over hele verden. 

Med seg hadde hun også lillesøster Cherie Angela (19), og sammen var de to kvinnelige hiphop-erne et fyrverkeri i kveldssola på Fjell. 

- Det er masse liv her og jeg elsker sånne arrangementer. Det er bra for ungdommen, sa Stella til DRM24.

- Vi trenger flere sånne festivaler i Norge, skrøt lillesøster Cherie.

Skam-faktor

Konferansier på showet var Oslo komiker Shafqat, og underveis på festivalen fikk publikum også fremført fjorårets store hiphop-hit «Fy Faen», spreke dansenummer og lokale rappere. 

Hiphop-stjerneskuddet Ezzari, kjent som rapper fra «Skam»-serien avsluttet kvelden, og med seg i crewet hadde han blant annet Cengiz Al fra den populære TV-serien - til stor glede for jentene blant publikum.

SE VIDEO FRA KONSERTENE ØVERST I SAKEN!

LES OGSÅ: Stella Mwangi gjør comeback på blÅkkfestivalen

SØSTER-DUO: I 2015 hadde Stella Mwangi med seg broren på scenen, i år var det rap-talent og lillesøster Cherie (19) som var med til Drammen.
AVSLUTTET: Hiphop-komet og «Skam»-rapper Ezzari er et hot navn i målgruppen til blÅkkfestivalen, og fikk med publikum på flere sanger.
Powered by Labrador CMS