KAMPSPORT-FAMILIE: Her mottar far og sønn prisene i London i helga.
KAMPSPORT-FAMILIE: Her mottar far og sønn prisene i London i helga.

Lokale kampsport-instruktører mottok hederspriser i London

Lørdag mottok Master Kenneth Fjeld og Sensei Shaun Vincent Arano Berntsen fra Premier Martial Arts i Krokstadelva hederspriser fra London International Hall of Fame.

Publisert

ENGLAND/KROKSTADELVA: Det skjedde samtidig som de holdt seminar og deltok på veldedighetsarrangement med kampsport-mestere fra hele verden.

Arrangementet var til støtte for Kreftforskning for barn i England og Master Fjeld var spesielt invitert for å holde seminar for en prestisjefylt gruppe av kampsportmestere og utøvere fra England, USA, Canada, Sveits, Tyskland, Ungarn, Belgia og mange andre land.

International Hall of Fame I London er Europas eldste organisasjon for anerkjennelse av kampsportutøvere og prisene gis som følge av lang tjeneste innen kampsport og utmerkelse gjennom ekstra innsats for kampsportbransjen.

Far og sønn

Master Fjeld mottok Master of the Year Award og hans sønn Sensei Shaun Vincent Arano Berntsen mottok Martial Arts Spirit of the Year Award for hans arbeid sammen med sin pappa for utvikling av kampsporten og elever i Premier Martial Arts Krokstadelva/Aesir Academy.

I tillegg fikk Aesir Academy prisen Club of the Year Award, for innsatsen som legges ned for lokalmiljøet i Norge.

Master Fjeld var selvfølgelig svært stolt over å motta enda en Hall of Fame pris (han mottok også Legends Award fra American Martial Arts Association i 2020, sammen med hans læremester Grandmaster Chuck Norris), men enda mer stolt var han over sin sønn som fikk sin første internasjonale utmerkelse for sin store innsats for elever i Drammen gjennom sin undervisning og som Master Fjelds faste partner på matta.

- At rammen for arrangementet var til støtte for kreftforskning for kreftsyke barn i Storbritannia, gjorde turen verdt det, sier Master Fjeld, og legger til at han aldri vil nøle for å støtte en slik sak.

- Og min sønn har lagt ned en utrolig stor innsats gjennom pandemien og etter for å lære bort verdier til barn og unge i vår kampsportskole i Krokstadelva. At han skulle få en sånn pris i så ung alder er vi enormt stolte av og det er fullt fortjent, sier Fjeld.

- Han er på vei til å bli en fantastisk kampsportmester i fremtiden og han er allerede elsket av elevene i klubben.

Videre til USA

Master Fjeld utsatte reisen til USA for å møte Grandmaster Norris, og reiser nå videre for å møte sin læremester etter tre år med kontakt via online kanaler og telefon.

Sensei Shaun Vincent Arano Berntsen er med til Las Vegas for å forsvare tittelen sin som verdensmester i Kickboxing i Chuck Norris sitt stilarts-VM, en tittel han vant sommeren 2019.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">VISTE FERDIGHETENE: </span>Karene fra Krokstadelva deltok også på veldedighetsarrangement og seminar i London.</span>
VISTE FERDIGHETENE: Karene fra Krokstadelva deltok også på veldedighetsarrangement og seminar i London.
Powered by Labrador CMS