ARRANGERER JUL FOR VANSKELIGSTILTE BARNEFAMILIER: F.v. Ronny Johnsen, Ann-Katrin Toresen, Hanne Aadalen, Jan-Erik Alberts og Arild Bjørvåg i Rett Fram Opplevelser kan juble for penger som går til å gi de som ellers ikke har råd til julefeiring og gaver, nettopp det.

Mads Hansen samlet inn en million i Spleis-aksjon til Rett Fram

Målet var 100.000 kroner til den veldedige organisasjonen. Få dager etter var millionen nådd søndag. Nå er målet satt til to millioner.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Den tidligere fotballprofilen Mads Hansen fra Lier har også tidligere iversatt innsamlingsaksjoner til Rett Fram Opplevelser, men denne gangen tok det helt av når Hansen la ut aksjonen til sine Instagram-følgere.

Og Rett-Fram-sjef Ronny Johnsen er rørt over det voldsomme engasjementet.

– Vi har en fantastisk god hjelper i Mads Hansen, som har hjulpet oss i mange år. Det han har satt i gang i år, med den givergleden som er ute blant folk, det er ikke til å ha ord for hvor mye det betyr, sier Johnsen til NRK som først omtalte saken.

Lørdag ble altså millionen nådd, og nå er målet satt til to millioner. Det innebærer sårt tiltrengte midler til en organisasjon som har begrenset med midler til å hjelpe vanskeligstilte barnefamilier.

– For det første så må vi si takk. Men for det andre så kommer det masse forpliktelser med et sånt beløp. Vi skal sørge for at vi får en jul som vi aldri har kunnet få til før. Når vi setter i gang jul, så går alt på hva kan vi gjøre når og hvor mye penger kan vi bruke. Og når Mads Hansen da kommer med en julekalender som i løpet av et par timer henter inn hundretusen kroner, så skjønner vi at nå kan vi få gjort mye mer, sier Ronny Johnsen.

SØRGET FOR MILLIONDONASJON: Mads Hansen har sørget for stort engasjement i Spleis-aksjonen til Rett Fram.


DRM24 har tidligere skrevet om blant annet julegavedugnaden og alle julaften-middagene de gjennomfører i desember hvert år.

– Vi gjør dette for barn og unge, som av en eller annen grunn blir holdt utenfor det sosiale fellesskapet. Og da spesielt når jula kommer. Det er så mange som har det vondt i disse tider, mange flere enn før, sier Johnsen.

Mads Hansen skal også delta som frivillig for Rett Fram i desember.

– Jeg husker selv hvor mye jeg gledet meg til jul som barn. Og det å vite at det er noen barn som ikke gleder seg til jul, det stikker i hjertet. I år er det kanskje enda viktigere enn tidligere, det Rett Fram opplevelser driver med, sier Hansen til NRK.

Powered by Labrador CMS