SAMLER POKALER: Trioen Thomas, Sebastian og James Grøndal-Eeles begynner allerede å få et velfyllt premieskap.

Fjerde generasjon Grøndal imponerte igjen

Gjorde det skarpt i Vestlandsmesterskapet i gokart i helga.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Grøndal-Eeles racing, fjerde generasjon motorsport-utøvere i drammensfamilien, reiser hjem fra andre runde i vestlandsmesterskapet med en seier og en andreplass i bagasjen.

Etter en helg med svært utfordrende værkom endelig seieren for Sebastian (11) i klassen mini.

- Han har vist godt tempo i hele år, og en seier har ligget og vaket i luften. Endelig satt den, under svært krevende forhold med regn, sludd, vind og lave temperaturer. Helgens resultat gjør også at Sebastian samler gode poeng i vestlandsmesterskapet sammenlagt og klatrer oppover resultatlistene, uttaler teamet.

Storebror, Thomas (14), som kjører i seniorklassen X30, kjørte inn til en flott andreplass. Han leder med dette fremdeles vestlandsmesterskapet sammenlagt etter andre runde.

- Thomas er litt skuffet over at han ikke tok hjem seieren, men etter å ha kjørt i svært vått vær hele helgen ble det tørt til finalene. Teamet bommet litt på oppsettet til karten, og Thomas forsvarte andreplassen mesterlig, og hadde mer enn nok med å lose karten inn til mål og sikre annenplassen.

Også yngste bror, James (8 år) fikk prøve seg i helgen. Dette ble hans første fulle løp på regn i den minste klassen Cadetti. James kjørte inn til en hederlig 18. plass etter å ha hatt motorproblemer hele helgen.Powered by Labrador CMS