PÅ VEIEN IGJEN: Rallyfører Frank Tore Larsen (t.h.) og kartleser Torstein Eriksen.

Larsen har allerede fått bilen på veien - klar for Rally Grimstad

Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen stiller til start i Rally Grimstad fredag og lørdag. Det til tross for at de totalhavarert med bilen i juli. Takket være solid innsats fra teamet og gode venner har de fått bilen på veien igjen.

Publisert Sist oppdatert

EIKER: Andre helgen i juli gikk det skikkelig galt for Frank Tore og Torstein. De traff et skjult betongrør i veikanten og tok bokstavelig talt av. Resultatet var en totalvraket bil og resten av sesongen så dyster ut for teamet fra Eiker.

Men tirsdag kom gladmeldingen om at de to stiller til start igjen og de har kjørt inn 77 poeng etter to seire og en tredjeplass så langt i sesongen. De ligger dermed godt an i toppklassen for internasjonale firehjulsdrevne biler. Hvordan farten blir etter en slik krasj som de opplevde i Sverige, er derimot et spørsmål.

– Vi har fått veldig mye støtte til å bygge opp bilen igjen som gjorde at vi startet prosessen etter krasjen. Og så har mekanikerne i teamet lagt ned en helt utrolig innsats den siste tiden som gjør at bilen blir bygget opp på rekordtid. Det mentale jobber jeg mye med i forberedelser til alle løp så det kommer ikke til å være noe problem, sier Frank Tore i en kommentar til Eikernytt.no.

På lørdag er det klart for ny NM-runde i rally, nå på asfalt. KNA Rally Grimstad er årets fjerde runde, og det er stor spenning før rallyeliten inntar rallyveiene i området rundt Grimstad.

Lørdagens løp er det fjerde så langt i årets mesterskap, og etter to løp på snø og is samt et løp på grus, er det asfalt som er underlaget. Rundt 65 deltagere stiller til start på lørdag, og det er stor spenning i alle NM-klasser.

Powered by Labrador CMS