SVINDYRT: Prisgaloppen fortsetter, her avfotografert på YX i Hokksund og Circle K på Konnerud, hvor dieselen kostet 28 kroner søndag.
SVINDYRT: Prisgaloppen fortsetter, her avfotografert på YX i Hokksund og Circle K på Konnerud, hvor dieselen kostet 28 kroner søndag.

Én liter diesel? - 28 kroner, takk.

Drivstoffprisene har for andre gang satt nye rekorder i Drammen denne uka, og dieselprisene har etter hva DRM24 erfarer aldri vært høyere.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Etter at dieselprisene gjorde et byks og var like høye som bensinprisene etter at Ukraina-krigen brøt ut, har bensinprisene stort sett ligget et par kroner høyere de siste par månedene.

Men nå har situasjonen snudd, og dieselen koster igjen mer enn bensinen. Og drivstoffprisene, både for bensin og diesel i drammensområdet søndag ettermiddag og kveld, er de aller høyeste vi har sett til nå.


Det skal være første gang dieselen har bikket 28 kroner. Andre steder i landet har bensinen kostet 29 kroner tidligere, og det synes bare å være et spørsmål om tid før prisene bikker 30 kroner slik flere eksperter har spådd dersom utviklingen fortsetter.

Samtidig som vi nå nærmer oss 30 kroner kan det være greit å minne om at det ikke er mer enn seks måneder siden det ble ramaskrik at at bensinprisene bikket 20 kroner for første gang i januar i år.

Har du sett drivstoffpriser over 28 kroner i drammensområdet? Send oss bilde på tips@drm24.no

Powered by Labrador CMS