Butikkbonanza på Gulskogen

Det er klart for en rekke nye leietagere i ulike butikklokaler på kjøpesenteret.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Senterleder Laila Sønstevold forteller til DRM24 at det er mange nyheter på gang i løpet av våren og sommeren. I tillegg til endringene som allerede har skjedd den siste tiden.

Før påske flyttet iskrem-spesialisten Dario inn etter Egoista Pizza i 2. etasje på senteret, og allerede til uka åpner Anton Sport i lokalene etter Intersport etter en totalrenovering. Samtidig reåpner også Nille, som har vært stengt en periode, etter en oppussing av sine lokaler.

I løpet av mai kommer også smoothie-kjeden Smoothie-exhange til å åpne der BigBite lå ved hovedinngangen på senteret.

- Det er en kjede som er veldig populær og blant annet har fokus på sunne smoothier, her kan man for eksempel velge mellom helsekost eller bare frukt i en smoothie, sier Sønstevold.

I midten av august vil dessuten Sunkost åpne en flagshipstore i lokalene etter Kremmerhuset.

HAR NOK Å GJØRE: Senterleder Laila Sønstevold styrer butikkmiks og leietagere på Gulskogen, og har fått flere nye aktører til Drammen.
HAR NOK Å GJØRE: Senterleder Laila Sønstevold styrer butikkmiks og leietagere på Gulskogen, og har fått flere nye aktører til Drammen.

Mer klær og undertøy

I disse dager jobber også klesbutikken Floyd med å utvide lokalene etter Ødegaard for Henne, som la ned tidligere i vinter. Tilsammen får Floyd nå 300 kvadratmeter butikkflate.

I lokalene etter Levis i 2. etasje har det nå jeansbutikken Denim Destination åpnet, med den lokale gründeren Karianne Lamm Kittelsen i spissen.

Denne butikken vil bestå i et såkalt pop-up-format, frem til undertøyskjeden Hunkemöller skal inn i samme lokaler i løpet av september.

Stor interesse i markedet

Etter mange endringer og nyetableringer har senterleder Laila Sønstevold fortsatt et ledig lokale eller to, men det er hun godt fornøyd med.

- Vi er stadig på utkikk etter nye leietagere, men opplever at mange aktører ser på oss som attraktive og gjerne vil etablere seg her ettersom vi er det største senteret i regionen.

Det hender også at senterlederen må si nei til henvendelser.

- Har vi veldig god dekning i en kategori fra før kan det hende at vi heller må ta opp tråden igjen på et senere tidspunk. Vi er opptatt av både bredde i utvalget av butikker, og at vi har noe annerledes og unikt.

Powered by Labrador CMS