Delikatessebutikk legger ned etter stengevedtak fra Mattilsynet

Sørensen Fisk og Vilt i Vestfossen legger ned driften med øyeblikkelig virkning. Vi kan ikke leve av «likes», skriver Jannicke og Arild Sørensen på butikkens facebookprofil sent på kvelden 17. mai.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Etter to års drift i Vestfossen, legger Arild Sørensen og kona Jannicke altså ned butikken med øyeblikkelig virkning, skriver Eikernytt.no.

De la ut denne meldingen på butikkens facebookside sent på kvelden 17. mai:

– Sviktende omsetning og økte råvarepriser gjør det vanskelig å drive videre. Som tidligere nevnt er de fleste butikker avhengige av fysiske kunder og ikke «likes». Vi var bedre på «likes» enn kunder. Hilsen Jannicke og Arild.

Tirsdag 29. mars stengte Mattilsynet butikken i Vestfossen med umiddelbar virkning på grunn av dårlig renhold og dårlig håndtering av varene. Etter dette jobbet Arild Sørensen og kona gjennom påsken med å utbedre manglene samt gjøre storrengjøring i butikklokalet i Storgata.

De fikk grønt lys fra Mattilsynet til å gjenåpne butikken og 27. april annonserte de at de var tilbake igjen. Men selv om mange kunder trykket «liker» på det og andre facebookinnlegg butikken har hatt siden, sviktet de fysiske kundene.

Powered by Labrador CMS