I KULISSENE: Magne Jordan Nilsen (t.v.) har vært presse- og kommunikasjonssjef i Strømsgodset siden 2014.

Magne Jordan Nilsen blir ny daglig leder i Strømsgodset

Tar over jobben på permanent basis etter å ha delt på rollen med Rune Marthinsen siden Dag Lindseth Andersen trakk seg fra jobben.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Nilsen har vært medie- og kommunikasjonssjef i Strømsgodset de siste syv årene. I denne perioden har han også sittet i klubbens ledergruppe. Nilsen ser frem til å bygge videre på det arbeidet som er lagt ned det siste året – sammen med resten av staben i Strømsgodset, uttaler klubben i en pressemelding.

- Dette er en fantastisk mulighet og jeg er stolt og ydmyk over å få denne tilliten av styret. Jeg går inn i rollen med stort engasjement og dedikasjon. Jeg går også inn i det med trygghet, fordi jeg føler støtte internt og opplever en klubb som nå drar i samme retning. Det har vært helt nødvendig. Jeg kommer til å gi alt for Strømsgodset hver dag og for at vi skal utvikle oss og nå de målene vi har satt oss i strategien, sier han.

Nilsen beskriver det siste året som lærerikt, intenst, utfordrende og morsomt. I fjor sommer tok han og Rune Marthinsen et ekstra ansvar da det knapt var ledere igjen, men ingen av de to hadde ambisjoner om å bli daglig leder. Det endret seg for Magne i løpet av vinteren.

- Jeg har en sterk motivasjon for å bygge videre på det vi har startet. Rune og jeg har vært helt samkjørte i måten klubben skal driftes og derfor har denne delte løsningen vært funksjonell. Vi skal fortsette å drifte etter de samme prinsippene og vi skal følge strategiplanen i alt vi gjør i hverdagen, sier Nilsen.

TETT PÅ SPILLERNE: Her gratulerer Magne Jordan Nilsen Johan Hove etter seieren mot Rosenborg på Marienlyst i mai.

Rune Marthinsen går tilbake i rollen som markedssjef, og ser frem til å kunne vie all sin tid til det svært viktige markedsarbeidet som er helt avgjørende for den sportslige satsingen i SIF.

- Vi har en enorm støtte i næringslivet i regionen, men vi må hele tiden utvikle oss og forbedre oss for å bevare denne posisjonen. Jeg gleder meg til å igjen ha 100% fokus på disse oppgavene, uttaler Marthinsen.

Powered by Labrador CMS