Styret i Strømsgodset Toppfotball har besluttet å fortsette med daglig leder-ansvar for Rune Marthinsen (59) og Magne Jordan Nilsen (44) ut 2022.
Styret i Strømsgodset Toppfotball har besluttet å fortsette med daglig leder-ansvar for Rune Marthinsen (59) og Magne Jordan Nilsen (44) ut 2022.

Godset fortsetter med todelt leder-løsning

Ihvertfall ut neste år. - Det er den beste løsningen for klubben nå, sier styreleder Ann Sire Fjerdingstad.

Publisert

DRAMMEN: Samtidig avsluttes ansettelsesprosessen av ny daglig leder, opplyser klubben på sine hjemmesider.

I sommer startet styret i Strømsgodset Toppfotball prosessen med å søke ny daglig leder i klubben. Kort tid etter ble nytt styre valgt inn på et ekstraordinært årsmøte. De ønsket å bruke god tid i denne prosessen, samtidig som de satte seg grundig inn i organisasjonen og klubbdriften, ifølge klubben.

Rune Marthinsen og Magne Jordan Nilsen har siden mai delt på ansvaret som daglige ledere i Strømsgodset. I august besluttet det nye styret at de to skulle fungere i rollene ut året. Nå er det klart at denne konstellasjonen fortsetter også i 2022.

Vraket andre kandidater

- Styret har full tillit til arbeidet administrasjonen gjør. Med en presset klubbøkonomi mener styret det ikke vil være hensiktsmessig å ansette en ny daglig leder inn i organisasjonen på nåværende tidspunkt, uttaler klubben.

- Det har vært en spennende prosess og vi har snakket med flere aktuelle kandidater, men den beste løsningen for Strømsgodset nå er å fortsette med den administrative ledelsen som er innarbeidet, sier styreleder Ann Sire Fjerdingstad.

- Magne og Rune har satt i gang flere spennende prosjekter, de har tillit internt i organisasjonen, de har jobbet iherdig med økonomi og budsjetter, de kjenner klubben godt og har erfaring, kunnskap og unik innsikt i hva Strømsgodset er og skal være. Styret mener det er riktig å videreføre det grundige arbeidet som er igangsatt, sier Fjerdingstad.

Fokus på økonomi

Rune Marthinsen og Magne Jordan Nilsen fortsetter for øvrig i sine roller som henholdsvis markedssjef og medie- og kommunikasjonssjef, samtidig som de deler på det øverste administrative ansvaret.

- Vi gjør dette for Strømsgodset. Vi står 100% bak strategiplanen som er vedtatt og styrer etter denne i det daglige. Vi har hatt stort fokus på økonomien siden vi overtok ansvaret og det blir svært viktig også fremover, samtidig som vi skal utvikle oss og bygge klubb. Sammen med dyktige medarbeidere, både på sport og administrativt, skal vi snu minus til pluss og fortsette den sportslige fremgangen. Vi har stor tro på at vi skal få til dette i fellesskap. Det er mange i Strømsgodset som har tatt ekstra ansvar det siste halve året og den mentaliteten skal vi ha med oss videre, uttaler de to.

- Nå har vi korte beslutningsveier, vi har et offensivt styre med bred kompetanse og god arbeidsfordeling opp mot Ann Sire Fjerdingstad, som en svært aktiv styreleder. Vi opplever Strømsgodset som mer samlet enn på lenge, sier duoen.

Powered by Labrador CMS