Fornøyd Nissan-gjeng etter kåringen til beste forhandler: Fra venstre Tom Erik Moen, delesjef Bent Roar Larsen, master tekniker Nissan Simen Stokke, lærling Nikolay Oskasin og salgsleder Nissan, Marius Sørum.

Norges beste Nissan-forhandler heter Mobile Drammen

– Vi er et kompetent team som jobber godt sammen til beste for kundene, sier daglig leder Tom Erik Moen i Mobile Drammen i en kommentar til at bedriften nylig ble kåret til landets beste Nissan-forhandler.

Publisert Sist oppdatert

LIER: Det var under et forhandlermøte i Nissan-organisasjonen på Gardermoen at det ble delt ut heder og ære til forhandlere som hadde gjort en ekstra god innsats i året som gikk.

Det ble kåret vinnere i tre kategorier – små, mellomstore og store forhandlere, og Mobile Drammen nøyde seg ikke bare med å vinne kategorien for de største forhandlerne – men tok like godt med seg totalseieren også.

Fra venstre Country Manager Anders Mamen Lund og daglig leder hos Mobile Drammen, Tom Erik Moen.

– Vi gjorde det godt over hele spekteret – ettermarked med verksted og deler, bruktbil, nybil, driftsresultat og kundetilfredshet, fastslår en fornøyd Tom Erik Moen.

– Hva er det som bidrar mest til en slik seier?

– Vi har mye kompetanse i huset, med mange ansatte med lang fartstid med Nissan, som vi har representert siden 2011. Det er rett og slett et fantastisk team som samarbeider godt, så her snakker vi virkelig om en lagseier i ordets beste forstand. I tillegg har vi en kjedeeier som virkelig gir oss mulighet til å bruke kompetansen vår, sier Moen videre.

Prestasjonen blir ikke mindre ved at firmaet har tilhold i et bilanlegg som med dagens mål er både tungvint og noe utdatert.

– Dette bare bekrefter at det er innholdet i anlegget, menneskene, som er avgjørende for å lykkes – ikke rammen rundt, fastslår Tom Erik Moen.

Han legger til at prisreduksjonene som nettopp kom har satt ny fart på salget av Nissan Ariya – i tillegg til at Leaf fortsatt er en sikker selger i Nissan-programmet.
Powered by Labrador CMS