André Evensen er ny leder for Manpowers kontor i Drammen. Han er en drammenser med klare mål for fremtiden.

Ny sjef for Manpower Drammen:
- Du må møte kundene der de er

Han er opptatt av å møte kundene der de er. Enten når han skjenker øl på den lokale puben eller når han møter arbeidsgivere og jobbsøkere på viktige arenaer i Drammen by.

Publisert Sist oppdatert

MENINGER: André Evensen er født og oppvokst i Drammen og overtok som ny sjef for Manpower Drammen tidligere i år. Med et team på fem har de akkurat flyttet inn i nye lokaler på Strømsø Torg. Han har klare mål for hvor han vil med bemanningsbyrået i årene fremover.

- Det skjer alltid mye spennende i Drammen. Enten det er utvikling av kafé- og bartilbudet langs elva, bygge ny bybro eller nye hotellprosjekter fra Petter Stordalen. Vi er derfor godt fornøyde med å ha etablert oss i Strømsø-området. Midt i hjertet av Drammen næringsliv. Men konkurransen er tøff og for å vokse er vi nødt til å ha klare mål, forteller Evensen.

Blant annet jobber han nå med å øke markedsandelen i Buskerud til 25 prosent.

- For å nå målet har jeg ansatt en egen salgsperson. Jeg er opptatt av å bygge sterke team der vi verdsetter kreativitet og nytenkning. Da finner vi gode løsninger for kundene våre.

Møt kundene der de er

I tillegg til å bygge sterke team tror Evensen på å møte kundene der de er. I hans verden betyr det å komme seg ut.

- I Manpower jobber vi med å få folk i jobb og da må vi møte arbeidsgivere og medarbeidere der de er. Det betyr at vi jobber aktivt for å øke synligheten vår på viktige arenaer som karrieresentere, arrangementer, kjøpesentre eller gjennom NAV og deres samarbeidspartnere.

Gøy å jobbe for sterke merkevarer

Evensen har alltid jobbet med sterke merkevarer. Før han kom til Manpower jobbet han i Specsavers, og før der var han flere år i Gresvig-konsernet. Han mener det er noe eget å jobbe med sterke merkevarer.

- Det at Manpower har en så sterk merkevare var en viktig grunn til at jeg takket ja til jobben. Det gir en ekstra motivasjon og stolthet når du har en sterk merkevare i ryggen med kontorer over hele landet.

Hjemmekjær drammenspatriot

Årene i Specsavers og Gresvig innebar mye reising for Evensen. Da pandemien gjorde at jobbreisene ble erstattet med teamsmøter, fikk han mer tid til å trene og en hverdag med faste rutiner. Det ga mersmak og Evensen bestemte seg derfor for å finne en jobb med arbeidstid og -sted i Drammen.

- Jeg har alltid vært glad i Drammen og det er deilig å kjenne at jeg gjør en forskjell for folk. Jobben er kanskje det viktigste vi har etter familie og venner. Selv har jeg faktisk to jobber. I tillegg til Manpower, jobber jeg også på en lokal pub her i Drammen. Der skjenker jeg øl og snakker med gjestene. Jeg sjekker jo selvfølgelig også om det er noen som har behov for arbeidskraft, humrer han.

Powered by Labrador CMS