KAWA: Under denne lysekronen ryddes restaurantbordene vekk og lokalet forvandles til dansegulv.
KAWA: Under denne lysekronen ryddes restaurantbordene vekk og lokalet forvandles til dansegulv.

– Skal bli byens heteste nattklubb

Kawa med startskudd for nytt konsept 11. desember.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Når mørket senker seg over byen, skal Kawa gli over fra restaurant til å bli byens heteste og mest moderne nattklubb med DJ og artister fra inn og utland, uttaler utestedet i en pressemelding.

I disse dager installeres det nytt lyd- og lysanlegg i lokalene for å ta opp kampen med byens øvrige utesteder om nattklubb-kundene.

- Restaurantkonseptet på Kawa har blitt veldig godt mottatt og vi er veldig takknemlig for den mottagelsen vi har hatt. Nå gleder vi oss til endelig også å presentere «Kawa Natt» for Drammen, sier medeier Jon Terje Johnsen på Kawa.

Helt siden åpningen av restauranten i slutten av mai har planen vært å åpne et hybrid-konsept med restaurant og nattklubb.

- Men på grunn av den pågående corona-pandemien og sterke begrensninger for utelivet har vi ikke kunnet presentere det som skal være en del av selve konseptet, Kawa Natt før nå, sier Johnsen.

Åpningsfest

Gjennom sommeren og høsten har utestedet hatt DJ, dansegulv og nattklubb natt til lørdag og søndag, men konseptet har altså ikke vært fullført.

Ifølge Johnsen skal Kawa Natt være et «pulserende sted som tar deg til sydlige breddegrader».

Lørdag 11. desember går startskuddet med en «gigantisk åpningsfest» med blant annet DJ, musikkprodusent og The Voice-mentor CLMD.

- Vi har i lang tid hatt et samarbeid med CLMD både i Foynhagen og på Foyn i Tønsberg. Få, kanskje ingen i Norge klarer å skape den pulsen som CLMD Martin genererer på dansegulvet. CLMD er også publikum magnet som selger ut Foynhagen med en kapasitet på 1.500 mennesker hver gang han er på besøk. Nå på en mindre klubb, tror vi dette vil bli en helt unik opplevelse for gjestene, sier Johnsen.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">DJ:</span> Her er det «DJ Freddie» som stod for underholdningen tidligere i høst på Kawa.</span>
DJ: Her er det «DJ Freddie» som stod for underholdningen tidligere i høst på Kawa.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">BAR:</span> Kawa har lagt mye prestisje i drinkene, som skal være av den ekstravagante sorten.</span>
BAR: Kawa har lagt mye prestisje i drinkene, som skal være av den ekstravagante sorten.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">RESTAURANTÅPNING:</span> Her fra mai, fra venstre daglig leder Hilde Andersen og eier-konstellasjonen Petter Kittelsen, Toralf Bølgen og Harald Berger.</span>
RESTAURANTÅPNING: Her fra mai, fra venstre daglig leder Hilde Andersen og eier-konstellasjonen Petter Kittelsen, Toralf Bølgen og Harald Berger.
Powered by Labrador CMS