FULL KOK PÅ DANSEGULVET: Det ble en svett natt for mange på Z i helga.
FULL KOK PÅ DANSEGULVET: Det ble en svett natt for mange på Z i helga.

Vant kampen om nattklubb-gjestene etter gjenåpningen

Det var stinn brakke på byens største nattklubb natt til søndag - og desto mer glissent hos konkurrentene.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Nattklubben Z bød fredag og lørdag på «grand reopening», hvilket mange åpenbart hadde fått med seg etter at barer og dansegulv har vært stengt i halvannet år.

Flere av konkurrentene åpnet allerede forrige helg, og hadde godt besøk. Men denne helga dro Z de aller fleste danseløvene - og det med god margin.

Hos The Box og Kawa var det relativt glissent besøk utover i nattetimene natt til søndag - mens det hos Z var fullt hus nesten frem til stengetid, fikk DRM24 erfare.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">HOLDT STEMNINGEN OPPE:</span> DJ Bjørn Morgan «Arcteec» Johansen stod for det musikalske bidraget på Z lørdag kveld og natt til søndag.</span>
HOLDT STEMNINGEN OPPE: DJ Bjørn Morgan «Arcteec» Johansen stod for det musikalske bidraget på Z lørdag kveld og natt til søndag.

Old Irish Pub var som vanlig godt besøkt og hadde mange gjester, men faller ikke helt i samme nattklubb-kategori som de andre til tross for dansegulv.

Klientellet skiller seg forøvrig også noe mellom Z, The Box og Kawa - mens førstnevnte opererer med 20 års-grense og trekker mest unge voksne, er The Box med 18-årsgrense primært et trekkplaster for de yngste uten spritservering.

Motsatt er det på Kawa, som foreløpig etterlater seg et inntrykk av et mer «voksent» klientell - til tross for at stedet nå har ryddet vekk bordene og disker opp med både dansegulv og DJ innenfor pergolaen.

Ifølge utestedet har de imidlertid planer om å utvikle nattklubben videre i tiden fremover, og lover «tidenes åpningsfest» for det som har fått navnet Kawa Club.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">KAWA:</span> DJ Freddie med selskap sørget for stemningen.</span>
KAWA: DJ Freddie med selskap sørget for stemningen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">THE BOX: </span>Byens lengstlevende nattklubb i Engene 12 - som opp gjennom årene har hatt mange navn siden den først så dagens lys på 80-tallet.</span>
THE BOX: Byens lengstlevende nattklubb i Engene 12 - som opp gjennom årene har hatt mange navn siden den først så dagens lys på 80-tallet.

Se flere bilder fra dansegulvet på Z natt til søndag:

Powered by Labrador CMS