Knut Hardang og Hans Martin Nakkim er gründerne bak det nye serveringskonseptet Egoista Pizza.

Åpner nytt pizza-konsept på Gulskogen

Om kort tid åpner en nyetablert pizzarestaurant i andre etasje på kjøpesenteret. Nå mangler bare stenovn, frysedisk og skjenkebevilling fra kommunen.

Publisert Sist oppdatert

GULSKOGEN: Gründernes mål er å fornye pizzamarkedet, og gjøre pizza til en opplevelse ved at kunden selv får komponere sin egen porsjonspizza.

- Vi har to sauser å velge mellom, en hvit basert på crème fraîche og en tomatsaus. Ellers så vil vi til enhver tid ha 32 forskjellige tilbehør å velge mellom, forteller Nakkim.

Prisen beregnes derfor etter antall typer tilbehør du velger fra disken – ett tilbehør, fem, eller hvor mange du vil.

Hentet konseptet fra USA

- Pizzamarkedet i Drammen er ikke så godt dekket når det kommer til valgmuligheter. Og vi ser at liknende konsepter har gått bra i USA, så vi har latt oss inspirere, forteller Nakkim.

Steketid på 90 sekunder

Nakkim forteller at konseptet er for folk på farta – og for at det skal gå fort må steketiden kortes ned.
Valget falt derfor på en italiensk stenovn med elektrisk oppvarming. Her trenger pizzaene kun å stekes på høy temperatur i 90 sekunder.

- Andre steder må du vente flere kvarter på pizzaen, det trenger du ikke her.

I tillegg til restaurantens 30 sitteplasser skal de også tilby takeaway. Og hvis alt går etter planen og kommunens serveringsbevilling kommer i tide, er målet å åpne allerede 15. januar.

Positiv senterleder

Ideen kom allerede i mars 2019, og i høst var de på visning de gamle lokalene til Soho på Gulskogen.

- Da Knut og Hans Martin tok kontakt med oss på Gulskogen for å fortelle om konseptet sitt ble jeg interessert i å høre mer etter første telefonsamtale, forteller senterleder Elisabeth Lohk.

Lohk forteller at senteret stadig får forespørsler etter pizza.

- Vi fikk troen på at dette er noe som vil passe inn i vår sammensetning av spisesteder her på Gulskogen, samt være noe våre kunder vil like.

LES MER OM NÆRINGSLIV HER

«Og siden du bestemmer, og alt er på dine premisser, kommer restauranten til å hete Egoista. Fordi du kan være ego, og fordi pizzaen er italiensk. Ego + ista. Egoista.», står det på banneren utenfor restauranten.
Midt i lokalene skal stenovnen stå.
Powered by Labrador CMS