
Åpner nytt pizza-konsept på Gulskogen
Om kort tid åpner en nyetablert pizzarestaurant i andre etasje på kjøpesenteret. Nå mangler bare stenovn, frysedisk og skjenkebevilling fra kommunen.
GULSKOGEN: Gründernes mål er å fornye pizzamarkedet, og gjøre pizza til en opplevelse ved at kunden selv får komponere sin egen porsjonspizza.
- Vi har to sauser å velge mellom, en hvit basert på crème fraîche og en tomatsaus. Ellers så vil vi til enhver tid ha 32 forskjellige tilbehør å velge mellom, forteller Nakkim.
Prisen beregnes derfor etter antall typer tilbehør du velger fra disken – ett tilbehør, fem, eller hvor mange du vil.
Hentet konseptet fra USA
- Pizzamarkedet i Drammen er ikke så godt dekket når det kommer til valgmuligheter. Og vi ser at liknende konsepter har gått bra i USA, så vi har latt oss inspirere, forteller Nakkim.
Steketid på 90 sekunder
Nakkim forteller at konseptet er for folk på farta – og for at det skal gå fort må steketiden kortes ned.
Valget falt derfor på en italiensk stenovn med elektrisk oppvarming. Her trenger pizzaene kun å stekes på høy temperatur i 90 sekunder.
- Andre steder må du vente flere kvarter på pizzaen, det trenger du ikke her.
I tillegg til restaurantens 30 sitteplasser skal de også tilby takeaway. Og hvis alt går etter planen og kommunens serveringsbevilling kommer i tide, er målet å åpne allerede 15. januar.
Positiv senterleder
Ideen kom allerede i mars 2019, og i høst var de på visning de gamle lokalene til Soho på Gulskogen.
- Da Knut og Hans Martin tok kontakt med oss på Gulskogen for å fortelle om konseptet sitt ble jeg interessert i å høre mer etter første telefonsamtale, forteller senterleder Elisabeth Lohk.
Lohk forteller at senteret stadig får forespørsler etter pizza.
- Vi fikk troen på at dette er noe som vil passe inn i vår sammensetning av spisesteder her på Gulskogen, samt være noe våre kunder vil like.


