Pakkeboks-rekord for Posten

Aldri før har så mange pakker blitt hentet ut i Postens automatiske Pakkebokser. Store endringer har skjedd på tre år og kundene er godt fornøyd.

Publisert

NORGE: – I julehandelen og Black Week satte Pakkeboksene rekord i antall utleveringer nærmest hver eneste dag, sier pressesjef Kenneth Tjønndal Pettersen.

Pakkeboksene, hvor kundene kan hente pakker hele døgnet via Posten-appen, har blitt svært godt mottatt av nordmenn over det ganske land. Kundetilfredsheten er på 4,7 av 5 mulige poeng, opplyser Posten i en pressemeldiung.

Det er nå utplassert pakkebokser på rundt 1.700 steder i Norge. Dette kommer i tillegg til våre betjente utleveringssteder, så totalt har vi de tre siste årene doblet antall utleveringssteder hvor kundene kan hente pakker.

– Det utvidede tilbudet gir kundene økt fleksibilitet og valgfrihet slik at man kan velge utleveringssted der det passer best, enten det er i nabolaget, på vei hjem fra jobb eller der du skulle befinne deg et annet sted i landet. Valgmulighetene er enorme i 2022 kontra 2020, fortsetter pressesjefen.

Normalt sett så er en av de siste ukene før jul den mest travle. I år var det i overgangen mellom november og desember at Posten hadde det mest hektisk.

– Vi ser endringer i kundenes julehandel. Mange valgte nok å gjøre unna julegavehandelen tidligere enn det vi har sett i foregående år, for å dra nytte av tilbudene, avslutter Pettersen.

Totalt er det nå 402 Pakkebokser lokalisert over store deler av Viken fylke, men tilbudet utvides kontinuerlig.

Powered by Labrador CMS