ELITEARENA: Mjøndalen spiller alle sine hjemmekamper i bandyens eliteserie på Vassenga, her fra lokalderby mot Solberg.
ELITEARENA: Mjøndalen spiller alle sine hjemmekamper i bandyens eliteserie på Vassenga, her fra lokalderby mot Solberg.

Ekstrabevilgninger til Vassenga lagt på is

Ap, Sp, SV, Venstre og MDG ville hastevedta 12 millioner kroner til merkostnader i forbindelse med nytt kunstisanlegg på Vassenga. De fikk pent beskjed om å vente med til neste år.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det begynner å haste for å få på plass nytt kunstisanlegg på Vassenga i Mjøndalen, som synger på siste verset. Anlegget er vedtatt utskiftet, men det har blitt vesentlig dyrere enn først antatt, ved at prislappen har økt fra 12 til 25 millioner kroner.

Arbeidene er derfor lagt på is, da kommunen ikke har funnet råd til det i inneværende budsjett. Med Venstre i spissen ville flere partier vedta ytterligere 12 millioner kroner for å kunne iverksette jobben umiddelbart.

Etter en redegjørelse fra rådmannen ble det imidlertid klart at risikoen for at anlegget svikter denne vinteren er liten, og at det uansett ikke vil være praktisk mulig eller tid til å foreta seg noe med anlegget i vinter.

Forslaget ble dermed nedstemt, med antydning fra posisjonspartiene om at dette er noe man vil finne rom til i neste års driftsbudsjett.

Powered by Labrador CMS