Helgheim vil tilbake på tinget

Kan få følge av Kristin Gjerde fra Drammen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammen Frp's mest profilerte politiker vil tilbake til rikspolitikken etter en pause hvor han har jobbet som kommunikasjonssjef for Frp's stortingsgruppe, og nylig har tredd inn i lokalpolitikken på nytt - etter høstens valg hvor velgerne sendte han fra sisteplass på lista og rett inn i kommunestyret.

Jon Helgheim har nå gitt nominasjonskomiteen i Buskerud Frp beskjed om at han «stiller seg til disposisjon til førsteplassen» på lista, som han selv skriver i et innlegg på egen Facebookprofil. Det betyr at han utfordrer fylkets for tiden eneste stortingsprepresentant fra Fremskrittspartiet, Morten Wold, om topplassen

Men utifra dagens målinger kan Buskerud Frp få både to og tre kandidater inn etter neste års stortingsvalg dersom velgeroppslutningen holder seg. Og isåfall kan det hende at Helgheim får selskap av en av partikollegaene i kommunestyret i Drammen, nemlig Kristin Gjerde, som også nylig har offentliggjort, ifølge dt.no, at hun har større ambisjoner.

Helgheim, som har skapt rikspolitisk mediesirkus i Drammen etter comebacket i lokalpolitikken, skriver i sitt eget innlegg at han har «vært lenge i tenkeboksen om hvorvidt han vil være kandidat» til neste års stortingsvalg.

- Jeg vet at jeg har mye mer å gi og jeg vil gjerne bidra til at FrP skal gjøre et best mulig valg. Vi står ovenfor mange viktige politiske problemer. Jeg har gjennom tidligere verv og stillinger fått muligheten til å være med der avgjørelser tas og bidratt til å utvikle og gjennomføre FrP-politikk. Erfaringene jeg har ønsker jeg gjerne å benytte til FrPs beste. FrP trenger synlige politikere som tør å ta både små og store saker. Og det aller viktigste; vi må få byttet ut dagens regjering, uttaler Helgheim.

MELDER SEG PÅ I KAMPEN: Kristin Løvaas Gjerde fra Drammen.
Powered by Labrador CMS