BLIR PRESSET: Skisprint-ledelsen i Drammen, her ved skisprint-sjef Arne Madsen, oppfordres til å utestenge russerne om FIS ikke gjør det.

Skisprint-sjefen om russisk start-nekt:
- Vi jobber med saken

Lover «uttalelse» senere på dagen mandag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Sterke krefter i alt fra politikk til ski-topper som Vegard Ulvang mener at Norge må bli hardere i klypa og ikke overlate avgjørelsen til FIS om russiske skiløpere skal få delta i norske verdenscuprenn.

- Det kan enkelt gjøres ved at arrangørene ikke gir dem akkreditering og dermed ikke kan starte, sier Ulvang, og viser til skisprinten i Drammen og verdenscuprennet i Holmenkollen denne uka.

På spørsmål fra DRM24 om hvordan skisprinten i Drammen forholder seg til saken, har svaret frem til søndag kveld vært at arrangørene forholder seg til FIS, og det er det.

Mandag formiddag uttaler imidlertid skisprintsjef Arne Madsen til DRM24 at man «jobber med saken» og at man vil komme med en oppdatering om dette senere.

- Vi trenger nå litt arbeidsro, men kommer tilbake med en uttalelse om dette senere på dagen mandag, sier Madsen til DRM24.

Den russiske langrennsdelegasjonen, som inneholder flere offiserer i den russiske hæren, varslet i helga at de ville reise til Drammen allerede mandag for å delta i skisprinten.

Powered by Labrador CMS