FOLKEFEST: Her fra Drammen sentrum i 2018.
FOLKEFEST: Her fra Drammen sentrum i 2018.

Nå er det klart: Skisprinten kommer tilbake til sentrum

Datoen er satt for det som trolig blir den første folkefesten i Drammen uten restriksjoner siden pandemiens start: World Cup skisprint 3. mars.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Billettsalget er nå åpnet før verdenseliten er booket inn til Drammen sentrum for første gang siden 2019. I 2020 gikk sprinten av stabelen på Konnerud av hensyn til snømangel, og rakk på hengende håret å bli avviklet før coronapandemien stengte ned samfunnet.

Nå skal imidlertid skistjernene igjen suse rundt Bragernes Torg, opp kirkebakken og ned igjen. Arrangøren legger opp til full folkefest uten restriksjoner, med tusenvis av publikummere, fulle uteserveringer og afterski på torget.

Selv om myndighetene allerede til uka starter gjenåpningen av samfunnet for alvor og skisprinten fortsatt er et stykke unna, lover imidlertid arrangøren en garanti for billettkjøpere om refusjon dersom det mot formodning fortsatt skulle være eller bli gjeninnført restriksjoner som tilsier begrensning på antall publikummere.

- Kjøpte billetter umiddelbart, skriver arrangøren.

Skisprinten i Drammen blir trolig en av de aller første internasjonale konkurransene for langrennseliten etter OL i Beijing. Hvordan det slår ut for deltakelsen til de norske stjernene er uklart, men mye skal trolig gå galt før hjemmehåp og Konnerud-løper Kristine Stavås Skistad, som er i bedre form enn for lenge, ikke stiller til start.

Se våre tidligere videoer fra skisprinten for litt inspirasjon:

Powered by Labrador CMS