GOD STEMNING OG MYE FOLK: Her med et aldri så lite innslag av crowdsurfing under konserten med rockebandet «Kjöter».

Stinn brakke i Tollbugata under «Kulturnatt»

Tradisjonen tro ble Tollbugata omgjort til reneste festivalområdet under den 8. utgaven av Kulturnatt - og mange drammensere tok seg turen ut på kvelden for en dose kortreist og gratis kulturelt påfyll.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Kulturnatt er i ferd med å opparbeide seg flere tradisjonsrike innslag, og et av de mest besøkte er trolig gatekonsertene i Tollbugata. Her er gata omgjort til uteservering og publikumsarena for de mest ihuga konsertgjengerne, og av alle arrangementene i byen denne kvelden er dette trolig det klart mest besøkte.

I skumringstimen fredag kveld var det ikke mange ledige plasser å oppdrive, med flere hundre besøkende som koste seg med musikalske innslag i rockens tegn.

GODT BESØK: Flott atmosfære i hyggelige omgivelser på uteserveringen i Tollbugata.
GA JERNET: Rock'n'roll i Tollbugata.

Av de omlag 60 arrangementene var det også rikelig med besøkende i foajeen på Comfort Hotel Union Brygge, hvor det var rigget til afrikansk jazzaften.

Spesielt på Strømsø kunne man også observere uvanlig mange feststemte innbyggere på vei fra det ene arrangementet til det andre.

NOSTALGITRIPP: Gatekonsert i retrostil med trioen i «Villskudd», som med lystige toner trakk en håndfull tilhørere fra lasteplanet av en gammel Opel Blitz ved Brodahls gummivarefabrikk
FOR DE KULTIVERTE: I foajeen på Hotel Union Brygge kunne et lyttende publikum drømme seg bort til fløyelsmyke jazztoner fra Deodato Siquir.
Powered by Labrador CMS