VISTE SEG FRAM: Debutant Jonatan Braut Brunes i aksjon.

6-0: Fest(ival)fotball!

Godset satte til de grader skapet på plass etter den lurvete sesongåpningen mot Jerv i returoppgjøret på Marienlyst, under det som ble sesongens største seier med fem mål på en halvtime.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Strømsgodset tok tidlig føringen i kampen mot nyopprykkede sørlendinger, men fikk ikke uttelling med mer enn ett mål til pause.

I andre omgang skulle det imidlertid løsne for alvor. Fra det 57. minutt scoret hjemmelaget ikke mindre enn fem mål på 30 minutter.

Og det kunne blitt fler. Debutant Jonatan Braut Brunes fikk de siste 20 minuttene på banen da det stod 4-0, og kvitterte blant annet med et stolpeskudd, men ingen nettkjenning denne gangen.

SCORET TO: Tobias Gulliksen scoret to mål, det samme gjorde Fred Friday. I tillegg scoret Johan Hove og Ipalibo Jack.

Med den andre trepoengeren på to kamper, to nysigneringer og godfølelsen tilbake i laget, ligger det nå til en god start på høstsesongen for Strømsgodset etter Elvefestival-kampen mot Jerv.

Med bare to poeng mellom Godset (syvende plass) og Viking og Vålerenga (én kamp mer spilt) foran, er Godset igjen i ferd med å etablere seg på den øvre tredjedelen av tabellen.

Neste seriekamp er førstkommende lørdag borte mot Sandefjord. Slik ser tabellen ut etter helgas runde: