Bortetap for Strømsgodset

1-0-tap i Haugesund.

HAUGESUND: Strømsgodset gikk på sitt andre strake bortetap og fjerde kamp på rad uten seier.

Det stod målløst 0-0 til pause etter en sjansefattig førsteomgang, før Haugesund scoret vinnermålet i det 69. minutt. Hjemmelaget scoret et mål til, men dette ble annullert som følge av VAR. Det var allikevel ingen ufortjent seier til hjemmelaget i møte med et Strømsgodset som slet med å komme til de store sjansene og ikke minst utnytte de mulighetene de fikk.

Strømsgodset ligger fortsatt på en tiendeplass på tabellen med sine 27 poeng, men á poeng med Hamkam på 11. plass. Det er dermed også kun fire poeng ned til Hamkamp på kvalikplass med fem kamper igjen å spille.

Strømsgodset møter Odd hjemme i neste seriekamp 22. oktober etter en eliteseriepause neste uke.