Godset-trener Jørgen Isnes gir målscorer Eirik Ulland Andersen en bjørneklem etter matchen.

Endelig Godset-jubel igjen

Strømsgodset lå under til pause, men tre kjappe mål mot slutten av kampen sørget for en viktig trepoenger i høstmørket på Marienlyst.

DRAMMEN: Godset har etter vært havnet i nokså prekær poengnød etter hvert som laget har ramlet lenger og lenger ned mot nedrykkstreken. Mot Odd skulle det imidlertid snu på hjemmebane etter fire kamper uten seier.

Det var imidlertid bortelaget som fortjent tok føringen etter en laber førsteomgang, og drammenserne fryktet det verste etter at lagene gikk til pause med 0-1.

Utover i andreomgangen skulle det imidlertid løsne for Godset, og det ble litt av en ketchupeffekt også. Først utliknet Eirik Ulland Andersen til 1-1 etter 64 minutter, før den samme Ulland ble stoppet på ulovlig vis bare fem minutter senere. Dommeren pekte på straffemerket, og Herman Stengel satte inn ledermålet: 2-1.

Kvarteret senere meldte også lånespiss Elias Hoff Melkersen seg på scoringsfesten, og sørget for en heller sur tur hjem til Skien for de tilreisende Odd-supporterne med 3-1.

Elias Hoff Melkersen fant nettmaskene igjen.

Med tre poeng ferske poeng har Godset fått en luke på seks poeng ned til kvalikplass, og fyker opp til 9. plass på tabellen før neste seriekamp mot Viking - også den hjemme på Marienlyst neste søndag!