ET LITE MAGEPLASK: Det er mye mulig Strømsgodset hadde fortjent et straffespark på denne corneren, men laget hadde nok sjanser til å vinne.

Godset greide bare uavgjort hjemme mot Sandefjord

De 4.871 publikummerne hadde nok på forhånd håp om flere gledesscener på Marienlyst enn hva de fikk etter 1-1 og den tredje uavgjortkampen på rad mot tabelljumboen fra Vestfold.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Om Godset-spillerne fortsatt er i feriemodus eller hva som er årsaken til måltørken er ikke godt å si, men da de omsider kom i gang etter uvær og VAR-protester som forsinket avspark, var det noe uforløst som skulle prege spillet gjennom kampen.

- Dette blir konsekvensen av en tut og kjør-kamp, vi skaper nok sjanser til å vinne kampen, men stresser oss opp i avgjørende situasjoner og mangler rytme i spillet, sa en skuffet SIF-trener Jørgen Isnes etter kampen.

Logi Tómasson scoret 1-0. Men det var ikke lenge hjemmelaget fikk beholde ledelsen.

Det var veldig mye nesten og litt halvveis fra Godset, som til tross for å ha tatt 1-0 ved Logi Tómasson, måtte se utligningen komme på overtid i 1. omgang etter å ha bommet grovt i markeringen i eget forsvar. Utrolig nok skulle det ikke bli flere scoringer i matchen, selv etter å ha satt ballen i tverrliggeren på nesten åpent mål.

Poengdelingen innebærer at Godset står på stedet hvil på sjetteplassen på tabellen med sine 19 poeng før turen går til bortekamp i Lillestrøm i neste serierunde:

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN:

På tide å vurdere større leggskinn, Stengel?
Fra gult...
...til rødt kort for Sandefjords assistenttrener for dårlig oppførsel og munnbruk
Powered by Labrador CMS