Godset har solgt Braut Brunes

Jonatan Braut Brunes (23) er solgt til belgiske OH Leuven. Det ble klart mandag etter spekulasjoner den siste tiden

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: - Salget av spissen er et av de aller største i klubbens historie - i likhet med salget av Tobias Fjeld Gulliksen til Bodø/Glimt tidligere i sommer. Kun salget av Martin Ødegaard til Real Madrid i 2015 er større enn de to salgene vi har gjort nå i sommer, uttaler Strømsgodset på sine klubbnettsider om salget.

Fetteren til Erling Braut Haaland har scoret 33 kamper og 14 mål for Godset.

Ifølge Leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo hadde man sett for seg en lengre SIF-karriere for Jonatan Braut Brunes, men etter hans gode prestasjoner de siste månedene har flere klubber meldt seg på i kampen om å kjøpe spissen fra Bryne.

Til slutt ble interessen så stor, og budene såpass høye, at han mener det ville vært feil å nekte Brunes denne overgangen.

 - Jonatan har hatt en enorm utvikling på kort tid, og det har ført til at søkelyset har blitt stort blant utenlandske klubber. Til slutt ble det feil av oss å hindre han i å ta et nytt steg i karrieren, forteller Flo.

Braut Brunes ble hentet til Strømsgodset som erstatter for Lars-Jørgen Salvesen i fjor sommer. Han var på den tiden toppscorer i OBOS-ligaen på utlån i Start fra Lillestrøm.

Powered by Labrador CMS