MATCHVINNER: Elias Hoff Melkersen scoret kampens eneste mål mot Viking på Marienlyst.
MATCHVINNER: Elias Hoff Melkersen scoret kampens eneste mål mot Viking på Marienlyst.

Godset med andre trepoenger på rad

Strømsgodset kan etter alt å dømme også juble for å ha sikret seg ny eliteseriekontrakt.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Med 1-0-seier hjemme mot Viking søndag og den andre strake trepoengeren på rad etter å ha slått Odd forrige helg, er det kun i teorien at eliteserieplassen for Godset kan glippe.

Godset har med sine 33 poeng og en foreløpig 9. plass på tabellen, á poeng med Rosenborg på plassen bak, ni poeng ned til Vålerenga på kvalikplass og åtte poeng ned til Stabæk på plassen over med fire serierunder igjen å spille.

Det var lånespiss Elias Hoff Melkersen som nok en gang ble matchvinner for Strømsgodset, i en kamp hvor hjemmelaget til forandring var effektive fremover og tette bakover. Vinnermålet kom etter halvtimen spilt, og flere mål skulle det ikke bli til tross for iherdig forsøk fra Viking som presset Godset lave og sørget for en nervepirrende avslutning på kampen - men altså ingen ødeleggende baklengsmål på overtid i flomlyset på Marienlyst.

I neste serierunde går turen til Tromsø for det som etter alt å dømme blir en skikkelig vinterkamp for Strømsgodset, før det blir Hamkamp hjemme, Rosenborg borte og Brann hjemme i sesongavslutningen 3. desember. 

Slik ser tabellen ut:

Powered by Labrador CMS