HOLDT PÅ Å STJELE SHOWET: Jonathan Braut Brunes brant megasjanse på overtid.
HOLDT PÅ Å STJELE SHOWET: Jonathan Braut Brunes brant megasjanse på overtid.

Godset med nytt nederlag - brant supersjanse på overtid

Fjerde kamp på rad uten seier etter bortetap mot Lillestrøm lørdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

LILLESTRØM: Strømsgodsets solide formkurve ved inngangen til høstsesongen har fått seg en solid knekk, og drammenserne har ikke vunnet siden 6-0-triumfen hjemme mot Jerv under Elvefestivalen.

Borte på Åråsen var det hjemmelaget som befestet sitt tabellmessige overtak med 2-0 til pause, og til slutt 2-1 etter en redusering fra Gustav Valsvik i 2. omgang. Jonatan Braut Brunes fikk imidlertid tidenes anledning til å rappe med seg ett poeng for Godset etter å ha banket ballen i tverrliggeren fra fem meters hold på overtid.

Oppsummert var det imidlertid lite å si på at alle poengene ble igjen på Åråsen, med 20-4 på sjansestatistikken, ifølge Eurosport. Strømsgodset må med andre ord, totalt sett, sies å være langt unna sitt toppnivå utifra det vi har sett de siste kampene.

– Vi er for åpne, gir bort for mye rom og slipper inn for enkle mål, forklarte Godset-trener Håkon Wibe-Lund til Eurosport i pausen.

Dermed ser det ut til at Strømsgodset ramler ytterligere ned mot nedre halvdel av tabellen innen helgas runde er ferdigspilt. Neste helg tar Strømsgodset imot Kristiansund hjemme på Marienlyst.

Slik ser tabellen ut foreløpig:

Powered by Labrador CMS