Godset med tredje strake tap - møtte veggen mot Tromsø

Strømsgodset sløste med sjansene og tapte 0-1 hjemme på Marienlyst mot Tromsø.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Etter 1-0-seieren mot Aalesund i seriepremieren har det ikke blitt flere poeng for Strømsgodset, og forventningene var derfor høye mot tromsøværinger på hjemmebane.

SIF-trener Jørgen Isnes uttalte før kampen søndag at han håpet på et fremadstormende Godset-lap, og Strømsgodset kom også til flere muligheter som burde sendt hjemmelaget i ledelsen i første omgang, men slet med effektiviteten foran mål.

Dermed gikk lagene målløst til pause. Typisk nok var det bortelaget som tok ledelsen etter 73 minutter i en mindre underholdende 2. omgang. Strømsgodset fremstod i perioder nokså tannløse, men forsøkte seg etter hvert på en slags sluttsport som presset gjestene lave de siste ti minuttene - men greide ikke komme til flere målsjanser av betydning til tross for flere cornere og angrep.

MÅ TA GREP: SIF-trener Jørgen Isnes har trolig flere ting å ta tak i etter helgas runde.

Tromsø-forsvaret ridde av stormen nokså greit, og oppsummert kan det nok sies å være en stang inn-kamp for Tromsø, og det motsatte for Godset i Drammen denne april-kvelden.

Med kun poeng i en av de fire første serierundene øker nå presset i de neste kampene inn mot sommeren, og med to bortekamper kan det være at det blir lettere sagt enn gjort. Neste helg reiser Godset til Stravanger for å møte Viking, før turen går til Molde. Fotballens festdag 16. mai blir neste hjemmekamp for Strømsgodset, da Sandefjord kommer på besøk.

Slik ser tabellen ut etter helgas runde:

TROMSØ-JUBEL: En ikke ubetydelig tilreisende supportergjeng fra nord fikk valuta for turen til Drammen.
SLET MED Å SETTE SJANSENE: Godset fikk dårlig uttelling foran mål.
SPESIELL EPISODE: Tromsø-benken nektet å hjelpe Godset med å få tak i ballen til et innkast i sluttminuttene, hvilket resulterte i munnhuggeri.
Powered by Labrador CMS