SCORET PÅ FRISPARK: Herman Stengel.

Godset slått ut i 2. cuprunde

Etter 5-1-tapet mot Sarpsborg kom et mulig enda større mageplask i cupkampen mot Gjøvik-Lyn. Andredivisjonslaget slo Godset 3-2 etter ekstraomganger.

GJØVIK: Strømsgodset måtte ut i ekstraomganger borte mot Gjøvik-Lyn onsdag kveld etter 1-1 til full tid.

Godset gikk først opp i ledelsen ved Herman Stengel i 1. omgang, men hjemmelaget utlignet i det 55. minutt.

Til full tid stod det fortsatt uavgjort, og lagene måtte derfor ut i 2x15 minutter med ekstraomganger før en eventuell straffekonk.

I det 106. minutt tok Strømsgodset ledelsen på nytt ved Fred Friday, før Gjøvik-Lyn utliknet nok en gang til 2-2. Deretter tok hjemmelaget ledelsen 3-2 i det 119. minutt.

Flere mål ble det ikke på Gjøvik, og Strømsgodset må ta fatt på en blytung tur hjem til Drammen etter tap for andredivisjonslaget.