Godset videre fra 3. runde etter solid cup-seier

Det tok litt tid før Strømsgodset fikk hull på byllen, men vant til slutt komfortabelt 4-1 mot Vard/Haugesund. I 4. runde venter Molde borte.

HAUGESUND: Det var Godset som først tok ledelsen i 3. cuprunde, men hjemmelaget utliknet under to minutter senere og lagene gikk til pause med uavgjort 1-1 - ikke ulikt hva vi har sett i de første cuprundene fra Strømsgodset.

I rettferdighetens navn skal det sies at Godset i likhet med forrige serierunde hadde to annullerte scoringer, så det stod ikke på mulighetene.

Andre omgang skulle imidlertid bli en mindre smertefull opplevelse denne gangen, og etter det første målet av Marcus Mehnert føyde også Tobias Gulliksen og Jonatan Braut (to scoringer) seg til på målprotokollen.

Etter 2. divisjonsoppgjøret i Haugesund er det nå duket for langt tøffere i motstand i 4. runde for Strømsgodset, da Godset trakk Molde borte.

Noe «Ælv Classico» kunne det heller ikke bli, da Mjøndalen gikk på et braktap 4-0 hjemme mot Raufoss.