Prosper Mendy (25) ferdig i Strømsgodset

- Kontrakten blir ikke forlenget. Den franske venstrebacken reiser hjem til Paris etter to år i Strømsgodset, uttaler klubben.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Avtalen til den franske 25-åringne utløp 1. august.

- Klubben har kommet frem til at Mendy ikke får tilbud om forlengelse. Det er gjort en totalvurdering utifra et sportslig og økonomisk perspektiv. Vi mener vi er godt forspent på venstrebacken med Jonathan Parr og Nico Mickelson som nå er tilbake fra skade. I den settingen kunne vi ikke prioritere en ny avtale med Mendy, sier medie- og kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen til klubbnettstedet Godset.no.

Mendy kom til Godset fra spansk 3. divisjon i 2019, og den norske eliteserien ble hans første møte med helproff fotball.

Før 2020-sesongen pådro han seg en korsbåndskade som medførte at han mistet hele sesongen. Først i juni i år gjorde han comeback etter en lengre rehabilitering, og har spilt totalt ni kamper denne sesongen.

Hvor Mendy fortsetter karrieren er ikke kjent.

- Jeg vil gjerne takke klubben og supporterne for den velkomsten jeg fikk i Drammen. Det har vært som min andre familie. Nå blir det et nytt kapitel for meg, det var ikke som jeg ønsket, men dette er fotball og jeg må fokusere på fremtiden min. Jeg ønsker klubben lykke til med resten av sesongen. Kom igjen Godset, uttaler Prosper Mendy til klubbnettstedet.

Se bilder fra de siste kampene til Mendy:

Powered by Labrador CMS