Godset-kaptein Gustav Valsvik roper ut sin frustrasjon mot slutten av 2. omgang. I bakgrunnen eks-Godset-spiss Lars-Jørgen Salvesen som sørget for Viking-seier på Marienlyst.

Seiersrekken brast: Andre strake tap på hjemmebane

Strømsgodsets tilsynelatende meget sterke formkurve og effektive fotballspill har fått seg en knekk etter cup-exit og 0-1 hjemme mot Viking. Det samme har tabellposisjonen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det var ingen stor oppvisning hjemmelaget ga de 4.669 tilskuerne på Marienlyst søndag. Etter en målløs og sjansefattig førsteomgang (hvor Godset muligens var nærmest scoring) tok gjestene fra Stavanger ledelsen ved eks-Godset Jørgen Salvesen etter en lang VAR-sjekk for offside i det som skulle bli kampens eneste mål.

Begge lag hadde flere muligheter til flere nettkjenninger, men heller ikke Strømsgodset greide å legge nok press på bortelaget til at sluttspurten ble det helt store.

Strømsgodsets Marko Farji kunne ha scoret både ett, to og tre mål.

Godset-trener Jørgen Isnes mente at laget ikke hadde marginene på sine side

- Det er tett og jevnt i norsk eliteserie og vi er nødt for å ta vare på de mulighetene vi skaper. Vi er unøyaktige i siste finish og skaper ikke nok til scoring. Det er tungt å jage hele tiden og det blir en rotete 2. omgang, oppsummerte Isnes overfor Godset-TV etter kampen.

Etter bortetap mot Bodø/Glimt og nå hjemmetap for Viking, har Godset falt fra 4. til 7. plass på tabellen. Regner man med cup-tapet for Lillestrøm er det klubbens tredje strake tap, hvorav to på hjemmebane. I neste seriekamp venter nyopprykkede og meget formsterke Fredrikstad på bortebane.