SCORET: Kaptein Gustav Valsvik stanget inn 2-1 for Godset.

Snudde kampen og tok viktig hjemmeseier mot Brann

Strømsgodset: 3. Brann: 1.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det var skandalepregede bergensere som gikk i føringen på Marienlyst lørdag kveld, og ledet 1-0 til pause etter en ruskete førsteomgang fra hjemmelaget.

Men Godset hadde ingen planer om å gi fra seg seieren, og slo hardt tilbake mot elva i andre omgang.

Drammenserne tok mer og mer over kampen, og Herman Stengel utliknet på langskudd etter 60 minutter. 14 minutter senere stanget kaptein Gustav Valsvik Godset i ledelsen, før Tobias Gulliksen satte spikeren i kista med 3-1 i det 86. minutt.

Et lite skår i gleden var at Ipalibo Jack måtte ut med skade i låret midtveis i 1. omgang. Status her er foreløpig uavklart.

Godset er dermed tre poeng rikere, og kan skilte med 22 poeng og en foreløpig 9. plass før morgendagens kamper.