Stortap mot Vålerenga

Strømsgodset ble regelrett ydmyket i borteoppgjøret på Intility Arena - og for å gjøre fadesen komplett pådro kaptein Gustav Valsvik seg direkte rødt kort etter å ha havnet under 3-0.

Publisert

OSLO: Strømsgodset måtte med andre ord fullføre kampen med 10 mann etter utvisningen i det 76. minutt, i en kamp drammenserne gjorde totalt fem bytter.

Fagermos menn satte den første nettkjenningen allerede etter åtte minutter, og derfra og ut var det ikke mye som minte om det Strømsgodset vi har sett på Marienlyst i de siste hjemmekampene.

Like før pause doblet Vålerenga ledelsen, og gjorde det klart at Strømsgodset måtte vise en helt annen utgave av seg selv etter hvilen i ruskeværet på Intility Arena dersom man skulle ha håp om poeng.

Slik gikk det imidlertid ikke - til tross for tre Godset-bytter i pausen tok det Vålerenga bare tre minutter å øke til 3-0. Til tross for en punktert kamp greide kaptein Gustav Valsvik å pådra seg direkte rødt kort mot slutten av omgangen etter en stygg takling.

I tillegg ble både Ari Leifsson og Ipalibo Jack tildelt gule kort.

Etter den helsvarte forestillingen ble Godset passert av nettopp Vålerenga på tabellen med ett poeng, da Godset fortsatt står på stedet hvil med 29 poeng - og dermed er skjøvet ned fra syvende til åttendeplass på tabellen.

Mjøndalen på sin side kapret ett poeng mot Brann, men er fortsatt desidert sist i eliteserien:

Powered by Labrador CMS